A kreativ élet számomra azt jelenti, hogy a nehézségeket is lehet ötletesen megélni.


Bemutatkozom, 1974-ben született“Újra-anyuka “ vagyok 4,5 éves lánykával. Az első két lányomat a rendszerváltásban neveltem fel, ők már a saját útjukat járják, felnőttek. Büszke vagyok rájuk.
Ha szép ruhát akartam nekik akkor bizony leültem a varrógéphez és meg varrtam az egyedi sapkát, farmert, hátizsákot. Nem szeretnék varró vagy kézműves tanfolyamot indítani az van elég.
Én abban szeretnék segíteni hogy, soha ne add fel!
Mindenre van megoldás, ha te nem tudod a megoldást menj utána, kutass, keress és a megoldás megfog találni ès èn is segítek.

Bodollai Zsuzsanna

Cipőgyártónak tanultam a 80-as évek végén. Akkor ez hiányszakma volt, mire a gyerekeim elérték az óvodás kort a Cipőgyár bezárt. Ilyen gyorsan változik a világ.Tehát újra kellett gondolnom mit tudok. Varrógép ismeretem volt és hatalmas önbizalmam, bementem a helyi varrodába és jelentkeztem. Felvettek! Vatelint varrtam rá a kabátbélésekre.Hamar belejöttem a varrógép-használatba, de a munka uncsi volt. Èn többet akartam! Zsebet felvarrni, cipzárt be varrni , bélelni. Gyakoroltam ès gyakoroltam, beérett a munkám gyümölcse.


Aztán 10 évet dolgoztam egy kábelkészítő cégnél, forrasztottam. Utána feljebb akartam jutni, munkahelyet váltottam egy multinál kis vezető voltam. Aztán jött a vállság.
Németországba költöztem ès mindent újra kezdtem, most a 4,5 éves kislánnyal élvezem a mindennapokat,újra tanít élni. A szeme, a szíve, a mosolya megtanít örülni akár a szappanbuborék színének is.
Számtalanszor újra kezdtem.Őszinte hittel állítom ,hogy nem szabad semmit sem feladni,mindig van új a nap alatt!

Most is kábelkészítő cégnél dolgozom ahol szívesen veszik az ujjító ötleteimet.


Mindig lelkesítenek a kreatív ötletek kivitelezései, ötletesen az életet is jobb megélni.


A kreativitás nem csak a kézügyességben mutatkozhat meg. Mert van aki remek probléma megoldó, van aki csodásan főz, ír, mos, vasal,van aki önzetlenül szeret. Ezekhez is mind kreativitás kell.
Egy időben nem írtam fel az ötleteimet, de már mindent feljegyzek és szelektálok. Az okos telefon általában velünk van, remek jegyzetelési lehetőség.
Most egy régi nagy hobbinak hódolok ami újra divatba jött, horgolok.Táska, párna, baba, autó, labda. Csak az idő szabhat határt,

és írom a blogomat mert hiszem hogy más sikereiből is tanulhatunk! Ha kérdésed van nyugodtan tedd fel!

Please follow and like us: